Stefanie Wissenburg

Stefanie Wissenburg is geboren op 3 maart 1985 in Enschede. Ze is de middelste uit een gezin van drie kinderen, ging in Oldenzaal naar het Twents Carmel College en vervolgde haar middelbare schooltijd op de Universiteit van Twente. De opleiding die ze afrondde was Business Administration (Bedrijfskunde). 

In 2008 startte haar ‘echte’ werkzame leven als management trainee. Na diverse opdrachten en verschillende opleidingen (zowel leiderschapstrainingen als vakinhoudelijke trainingen) kwam in 2015 haar droom uit: ze startte als zelfstandig ondernemer.

Stefanie Wissenburg heeft veel inmiddels ervaring met diverse (profit en non-profit) opdrachtgevers. Als nuchtere Twentse dame weet Stefanie Wissenburg als geen ander dat je met de voeten in de modder moet staan om echt te kunnen begrijpen wat er speelt. Ze weet van aanpakken en kan met iedereen aan tafel. Ze beweegt zich makkelijk in nieuwe organisaties en schakelt ontzettend snel. Ze weet welke politiek-bestuurlijk gevoeligheden, bedrijfskundige of beleidsmatige vraagstukken er kunnen spelen. Ze voelt zich dan ook meer dan thuis in omvangrijke, complexe programma’s en specifieke projecten. Vanuit haar bedrijfskundige achtergrond kan ze meedenken, adviseren en uitvoeren op verschillende vakgebieden.

Check hier de Linked-In van Stefanie Wissenburg


 

Stefanie Wissenburg is dol op inspirerende mensen, fashion, cultuur, economie, mooie dingen, praten, tennissen, interieurs, weekends, lekker eten, wijnen, reizen, skiën, zon-zee-strand, haar familie en haar twee dochters Carice en Julie en houdt vooral niet van jaloerse mensen en vooroordelen.